Koláč je vhodný na obed aj na večeru. Je dobrý len tak, ale hodí sa k nemu aj napríklad uhorkový šalát.
Ryžu si uvaríme ako bežne, v osolenej vode. Keď trošku vychladne, dáme ju do misy a pridáme vajcia, papriku sme opiekli na troške oleja a nechali zatiahnuť špenát, pridali prelisovaný cesnak. Pridáme všetko k ryži, takisto na kolieska nakrájanú jarnú cibuľku, na malé kocky nakrájanú cuketu, jemne osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme tuniaka. Formu cca 27 cm si vytrieme troškou oleja, ryžovú zmes natlačíme do formy a pečieme na 190-200 °C cca 35 minút. Dobrú chuť 🙂Slaný ryžový koláč s tuniakom a zeleninou bez lepku a laktózy
Vytlač recept
Ingrediencie
Postup
Slaný ryžový koláč s tuniakom a zeleninou bez lepku a laktózy
07
máj
1
2
3
4
5