Tortička je výborná, ľahká a veľmi rýchlo urobená.
Raw čučoriedková torta
Vytlač receptIngrediencie
- Korpus:
- 1 hrnček očistených mandlí
- 1/2 hrnčeka strúhaného kokosu
- 1/2 hrnčeka bezlepkových ovsených vločiek
- 3 lyžice kokosového mlieka
- 1/2 hrnčeka hrozienok
- Plnka:
- 3 banány
- 1 hrnček čučoriedok
- 1 lyžica agávového sirupu
- 2 lyžice citrónovej šťavy
Postup
1
3 lyžice kokosového mlieka nalejeme na ovsené vločky na pár minút, nech trocha zmäknú. Hrozienka si namočíme aspoň na 30 minút do vody.
2
Všetky ingrediencie na korpus potom spolu vymixujeme najemno.
3
Hotovú zmes vyložíme a jemne zatlačíme na spodok tortovej formy o veľkosti 20-22 cm.
4
Plnka:
5
Banány, čučoriedky a javorový sirup si spolu vymixujeme a hotovú zmes nalejeme na korpus.
6
Dáme do mrazničky cca na 2 hodiny, pred podávaním vyberieme aspoň na 10 minút von.
7
Ľubovoľne ozdobíme. Napríklad čučoriedkami, malinami, černicami, kokosom.