Kokosovo-čokoládová nepečená torta je skvelá varianta pre rýchly, bezlepkový, bezmliečny, chutný a zdravý dezert. Budete veľmi prekvapení, ako dokáže avokádo s čokoládou nahradiť výbornú plnku.
Korpus Všetky ingrediencie na korpus si dáme do mixéra, a rozmixujeme tak, aby sa nám pekne spojili. Hotovou zmesou vyložíme tortový korpus. Náplň Najprv si vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu na varenie spolu s kokosovým olejom. Necháme to trošku vychladnúť. Ale nie príliš, aby sa čokoláda mohla ešte liať. Banány, med, avokádo a vanilkový cukor spolu rozmixujeme, a do krému pridáme roztopenú čokoládu. Hotový krém natrieme na vopred pripravený korpus. Je dobré dať tortu zatuhnúť do chladničky na pár hodín. Navrch ju môžete pre pekný dizajn posypať kokosovými lupienkami, jedlými kvetmi, alebo orieškami. Dobrú chuť.Nepečená kokosovo-čokoládová torta
Vytlač recept
Ingrediencie
Postup