Jemné mäsko, jednoducho a rýchlo pripravené :-).
Bravčová panenka na cesnaku a šampiňonoch s volským okom
Vytlač receptIngrediencie
- 1 bravčová panenka
- 3 strúčiky cesnaku
- menšie balenie šampiňonov 250 g
- soľ
- mleté čierne korenie
- 2 vajíčka
- mix šalát + cherry rajčiny
Postup
1
Panenku si nakrájame na kolieska. Osolíme a okoreníme.
2
Ohrejeme si olej a mäso poukladáme na panvicu. Ošúpeme cesnak a pretlačíme ho na mäso.
3
Mäso opečieme z oboch strán aby bolo dobre prepečené aj vo vnútri.
4
Keď vyberieme mäso, dáme opiecť na chvíľku šampiňony ktoré sme umyli, ošúpali a nakrájali.
5
Počas toho ako sa pečie mäso pripravíme si volské oko a zeleninu. Osolíme podľa potreby.
6
Podávame spolu. Dobrú chuť 🙂