Veľmi rýchla, jednoduchá a chutná raw tortička. Bezlepková, bezmliečna.
Banánovo-kokosová raw torta bezlepková, bezmliečna
Vytlač receptIngrediencie
- Korpus:
- 200 g vlašských orechov
- 150 g hrozienok
- 1 lyžica kokosového oleja
- Krém:
- 7 banánov
- 20 g strúhaného kokosu
- 3 lyžice kokosového oleja (aby plnka ztuhla do požadovaného tvaru)
Postup
1
Všetky ingrediencie na korpus si dobre pomelieme.
2
Na spodok torty si dáme vystrihnutý papier na pečenie, a hmotu rovnomerne pozatláčame na dno formy.
3
Krém: 5 banánov s kokosom a kokosovým olejom dobre vymixujeme na krém. 2 ks si nakrájame na kolieska a vyložíme nimi korpus.
4
Krém nalejeme na banány a dáme zachladiť buď do chladničky, alebo do mrazničky, aby torta dobre stuhla. Ak ju dáme do mrazničky, pred podávaním ju vyberieme von aspoň na 10 minút.
5
Ozdobíme jahodami a čučoriedkami napríklad.